Din jackguide på nätet

Boomerang jacka

Boomerang jacka

Boomerang är ett skandinavsikt varumärke som är inspirerat av naturen. Boomerang satsar på ett hållbart och tidlöst mode som ska kunna hålla i generationer. Inspirationen kommer främst från skärgården, havet och klipporna.

Boomerangs filosofi är inspirerat av naturens kretslopp och flera av deras plagg är skapat av återvunnet material. En annan del i Boomerangs hållbara filosofi är att skapa plagg som inte blir omoderna och står över de rådande modetrenderna. På så sätt minskar risken för att plagget hamnar i soptunnan.

Boomerang finns idag i över 30 länder och grundades av två killar Kenneth Andram och Peter Wilton som ville skapa ett eget varumärke. De hade innan erfarenheter från modeindustrin och började skapa ett skandinaviskt mode (med för den tiden) moderiktiga utsvängda byxor och skandinavisk enkel design – med andra ord mycket enfärgat och randigt.

Populära jackor från Boomerang

Två populära vinterjackor från Boomerang är Alex och Alexandra. Dessa är dunjackor från Boomerang som förväntas hålla väldigt länge.

Det är många som vill piffa upp deras jackor från Boomerang med en pälskrage och för att hitta en pälskrage vänser sig många till blocket, tradera eller Ebay. Från Ebay kan du hitta billigast pälskragar och det finns även alibabaexpress för de som vågar importera från Kina där du ofta kan hitta kläder till väldigt billiga priser.

Om det inte känns lockande med postorder så kan du ta en päls från en gammal jacka eller köpa en begagnad jacka med lämplig pälskrage, avlägsna den och sy fast den på din Boomerang jacka istället.